Boekingen of vragen?
Bel 06 50 613 175 of mail

About

Jlicious, een doorgewinterde dj in het evenementen circuit besloot na vele optredens en ervaring wat diepgang te brengen in haar optredens. Zo startte ze met een percussionist, Frank the Tank, (bekend van zijn performances met vele DJ`s in clubs als Hotel Arena, Cineac, Escape etc) om haar beats nog meer ritme te geven. Na deze ervaring kwam de volgende stap, het toevoegen van zangers en zangeressen.

Van het heden naar het verleden

Zo houdt zij als dj iedereen op de dansvloer maar wordt zij vergezeld door 5 soul zangers, waarvan er met optredens altijd 4 aanwezig zijn. Ashley Begina (o.a. bekend als achtergrond zanger van Gordon), Elton Jonathan (bekend van de musical Motown en MC in vele clubs), Ivanildo Kembel (bekend van de band Food for Funk en Soulsurvivors), Blain (bekend van het nummer Soulshakin` met Dennis Chrisopher) en Cindy Carrilho (bekend van Het Gospel koor Den Haag). Zangers die je gegarandeerd het “motown” gevoel geven.

The mix

De kracht van een dj met zangers, zangeressen en percussionist is dat bij ieder optreden de playlist aangepast kan worden naar het publiek dat er staat. Ter plekke kunnen er nummers toegevoegd of weggehaald worden.

De beats van het heden en de sound van het verleden, nummers waarop iedereen los gaat.